Meubels huren

Meubels huren voor al jouw projecten!

Of het nu voor een kort of lang project is, prive of zakelijk! Wij helpen je graag hierbij! Denk bijvoorbeeld aan meubels in jouw beursstand, langdurig gebruik van onze meubels in een huurhuis, gehele inrichting voor een vakantiewoning of alleen een weekend enkele meubels op jouw feestlocatie, niet is ons te gek. Wij zijn super flexibel en denken graag met je mee! (en kunnen veel leveren van alle bekende woonmerken).

Aanbieding ontvangen: stuur jouw project omschrijving, de gewenste meubels, de datum en bezorgadres naar info@datstaatmeubelverhuur.nl

ONZE STANDAARD VERHUUR PRODUCTEN
Meubels huren voor een langere periode (lease zowel prive als zakelijk)
Een bank, tafel, kast gezien van een bepaald merk en deze wil je graag huren/leasen voor een laag maandbedrag? Stuur ons zoveel mogelijk informatie over het product (Merk/naam/afmeting/materiaal/kleur aantal) Wij gaan de mogelijkheden voor je bekijken! Je betaalt een bedrag per maand voor de producten.
Wij kunnen veel artikelen leveren uit onze woonwinkel www.selinni.nl

Meubel huur voor een leegstaande woning
Wij zorgen ervoor dat de gehele woning wordt voorzien van meubels en accessoires voor een optimale verkoop! Incl. bezorging/ophalen, stylen en verzekering 
Niet verkocht binnen, te verlengen per maand!

Meubelverhuur vakantiewoning
Meubels nodig voor jouw vakantie woning? Leuk! Wij maken eerst een interieurontwerp waarin we jouw/jullie wensen. Eerst proefzitten kom dan naar 1 van onze showrooms in Deurne of Joure.

Meubelverhuur modelwoning
Wij zorgen ervoor dat de modelwoning er gedurende de huurperiode tip top uit komt te zien! Incl. bezorging/ophalen, stylen en verzekering.

Kunstplanten of kunstbomen huren. Wij verhuren de mooiste kunstplanten, kunstbomen, kunstgrassen, moswanden of groene wanden. Niet van echt te onderscheiden. Verander je ruimte direct in een aangename sfeer!

Meubels huren voor Expats
Wij voorzien de gehele woning van meubels, accessoires, keukentoebehoren, slaapkamer voor een afgesproken periode.

Meubels huren voor je beursstand
Wij voorzien jouw beurstand van de gewenste meubels!

OFFERTE ONTVANGEN: stuur jouw project omschrijving, de gewenste meubels, de datum en het bezorgadres naar info@datstaatmeubelverhuur.nl